Tané Hermetic Especialistas en puertas herméticas
Tané celebra el seu centenari.

 

 

El 1945 es va afegir a les activitats de l'empresa un departament especialitzat en portes frigorífiques de refrigeració i congelació per al mercat espanyol i els primers passos cap a la internacionalització van conduir a una col·laboració de 25 anys amb l'empresa holandesa Markus Holland, de qui la invenció del principi de tancament hermètic de portes corredisses encara avui segueix formant la base per al tancament hermètic de portes en diversos sectors.

 

 

 

Aquest és també el moment en què l'activitat de la fusteria tradicional va ser totalment abandonada i substituïda per un enfocament en la fabricació de portes hermètiques i no hermètiques per a aplicacions industrials com portes de refrigeració i congelació, portes acústiques de grans dimensions, portes per a àrees crítiques en laboratoris i sales blanques, així com portes crítiques i portes emplomades utilitzades en el sector mèdic i hospitalari.

 

 

 

Veure també: Revista Carnica (Cdecomunicacion.es)

Article: Tané Hermetic centenari

 

 

 

 

El 25 de juliol de 1921, Tané va començar oficialment com una empresa de fusteria general al centre d'Olot i l'empresa es va convertir ràpidament en un valuós fabricant de portes i mobles de fusta d'alta qualitat.

 

 

 

 

 

 

La fàbrica d'Olot es va quedar petita i a principis dels anys 1970 Tané es va traslladar a la seva ubicació actual a Llocalou (Clocalou) a un solar de 26.000 m2 a la pintoresca La Vall de Bianya, als afores del centre d'Olot.

 

 

 

D'una banda, amb l'exclusiu sistema hermètic, molt apreciat per la seva eficàcia i robustesa i, d'altra banda, amb una combinació de coneixement i treballadors qualificats, Tané segueix dissenyant nous sistemes, amb nous materials i processos de producció per fer de l'eficiència i la qualitat el seu principal atractiu.

 

Recentment s’ha renovat tot el parc de màquines per tal de seguir sent fort en el futur i continuar fabricant portes d'alta qualitat per a les properes generacions.

 

A causa de la situació de Covid-19, una festa exuberant pot no ser possible immediatament aquest any, però el centenari es commemorarà en el moment oportú.

 

Tané també és quelcom més que una empresa familiar, descobreixi on també estem actius en la nostra secció Tané social.

 

Seguiu la nostra història al llarg dels nostres 100 anys a través de l'evolució dels logotips de Tané.

 

Veure:
Mes noticies

 

 

 

 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis.

 

Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto