Tané Hermetic Especialistas en puertas herméticas
Portes per congelació amb regulador de la resistència tèrmica
 

Amb l'objectiu de contribuir més a la sostenibilitat i l'estalvi energètic de les seves portes, des d'inicis de l'2019 Tané Hermetic equipa les seves portes frigorífiques per congelació i ultracongelació amb un dispositiu de regulació de la resistència tèrmica de el marc.

 

El sistema TH-RRT està concebut per regular automàticament i en temps real la potència tèrmica de la resistència del marc perquè no generi gel al marc i s'adapti directament a les variacions de temperatura quan s'obren les portes.

 

D'aquesta manera s'evita també sobreescalfaments si s'ha desactivat el fred de la càmera, o que aquesta resistència treballi sense necessitat maximitzant així la seva vida útil.

 

En assaigs pràctics, es va comprovar que l'estalvi energètic de l'energia consumida per la resistència de la porta frigorífica pot ser fins a uns 70% en funció de l'ús de la porta amb un retorn de l’inversió en menys d'un any.

 

Aquest dispositiu és estàndard instal·lat i preprogramat a les portes de congelació de la gamma superior (Models M3P, M2P i les portes THC EI tallafocs-frigorífiques de congelació), però també serà disponible opcionalment en totes les portes de congelació Tané (pivotants, corredisses o verticals).Veure: 
Més noticies

 

 

 

 

 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis.

 

Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto