Tané Hermetic Especialistas en puertas herméticas
Marcatge CE per a portes tallafocs Tané
 

L'1 de setembre del 2019, el marcatge CE per a portes resistents al foc va entrar en vigor a Europa i es va fer obligatori per a portes industrials tallafocs, segons la norma EN 16034.

 

Aquesta directiva es va crear per harmonitzar els “estàndards nacionals” utilitzats anteriorment en una única legislació i regulació europea i, d’aquesta forma, regular i estimular millor el lliure comerç dins d’Europa.

 

Des del 01/01/21, Tané Hermetic ha completat tots els processos d'estudi, assajos, re-avaluacions i actualitzacions de cada model de porta tallafocs comercialitzat i ha actualitzat tota la documentació i informes tècnics de tots els models. Com a resultat, totes les portes tallafocs Tané ara compten amb certificats de marcatge CE.

 

Per a obtenir aquesta certificació CE, es van tornar a validar els informes d'assajos anteriors i es van dur a terme nous assajos de resistència al foc, totes assajades d'acord amb el procediment EN 1634-1.

 

A més, es van obtenir diverses extensions de certificat (EXAP), que permeten augmentar el camp d'aplicació d'aquests certificats, tant en dimensions com en acabats i accessoris.

 

Segons la norma, el sistema d'avaluació i verificació de les prestacions és un Sistema 1, el que significa que la certificació ha de ser duta a terme per un organisme de certificació notificat, i inclou un Assaig Inicial de Tipus (ITT), presa de mostres de producció, control de producció de Fàbrica (FPC), i inspeccions complementàries i auditories anuals de sistema de gestió de control de la producció.

 

Amb el marcatge CE, la nostra empresa indica, per tant, que els nostres productes en el camp de la seguretat, la salut i el medi ambient compleixen amb tots els requisits legals .

 

Veure: 
Més noticies

     

 

 

 

 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis.

 

Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto