Tané Hermetic Especialistas en puertas herméticas
Fira CLIMATIZACIÓN Y REFRIGERACIÓN 2019 (Madrid)

Del 26/02/2019 fins al 01/03/2019 es va celebrar el saló internacional d’aire acondicionat, calefacció, ventilació, fred industrial i comercial “C&R 2019” a l’IFEMA (Madrid).

Tané Hermetic va participar a la fira amb un estand presentant l’àmplia gamma de portes frigorífiques, frigorífiques tallafocs i portes industrials Tané.

Així mateix, es va presentar la nova tecnologia d'automatismes Tané TH-4000 la qual unifica la mateixa placa microprocessador per a totes les diferents automatitzacions (HS, HD, SCE, EI) de la família TH-4000. D'aquesta manera, es facilita el seu ús tant per a l'usuari com per a l'instal·lador, s'introdueixen moltes millores i noves possibilitats de programació i es simplifica la gestió de recanvis.

Durant la fira, es va presentar també la nova línia de portes econòmiques ArTHik-Cool® especialment concebuda per a instal·ladors i distribuïdors per a mercats econòmicament més ajustats o per a clients finals limitats a l'ús de portes de més prestacions, però fabricades amb la garantia de la marca Tané .

 

 Veure: 
Més noticies

 

 

 

 

 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis.

 

Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto