Tané Hermetic Especialistas en puertas herméticas

Condicions d'ús - Botiga online

Condicions generals de Contractació – venda online:

Les condiciones generals de contractació del canal de venda online de Tané Hermetic, S.L. regulen l'ús dels apartats promocions i botiga en línia de la pàgina web www.tanehermetic.cat i formaran part del pressupost tramès per aquest lloc web.

Es recomana al client de llegir aquestes condicions generals del portal de venda online abans de procedir a realitzar la seva compra.

Tané Hermetic, S.L. es reserva el dret d'efectuar canvis o modificacions sense previ avís a les especificacions tècniques, constructives o del disseny de les portes si considera que això representa una millora en el producte. Així mateix, es reserva el dret d'actualitzar la llista i preus de les portes en promoció, tal com els preus dels productes de la botiga en línia actualitzant-los al lloc web.
 

Registre del client i realització de la comanda:

Els clients particulars o les empreses poden registrar-se a la web a través de l’àrea de registre.

Per a això serà necessari introduir un correu electrònic, una contrasenya i la creació d'un compte de client amb totes les dades indicades (nom i cognoms, DNI, adreça de lliurament, adreça de facturació en cas de ser diferent de la de lliurament, telèfon i correu electrònic de contacte). Les dades de client i les dades de la comanda s'emmagatzemaran per a futurs comandes.

La venda es considerarà definitiva quan Tané Hermetic, S.L. confirma la comanda per correu electrònic a client.
La confirmació de la comanda es farà en un termini d'1 a 2 dies hàbils a comptar des del registre de la comanda. En cas de no rebre el correu electrònic de confirmació, es prega el client de contactar l'empresa per correu electrònic a webshop@tanehermetic.com o per telèfon a +34 972 29.09.77

En breu termini després de la confirmació de la comanda, Tané Hermetic, S.L. remetrà per via electrònica un plànol tècnic on es reflecteixen les cotes crítiques necessàries en obra i les dimensions de la porta contractada. Sense resposta dins de 24 hores per part del client, es donarà el plànol com a validat i la porta quedarà automàticament alliberada per iniciar la seva producció. S'informa que qualsevol canvi posterior a la comanda confirmada podrà resultar en costos addicionals per al client i provocar retards en el lliurament dels materials o serveis contractats.
 

Preus i forma de pagament:

Els preus indicats al lloc web són preus nets en euros sense IVA, sense transport i són preus vigents en la data de la comanda.

Per particulars el preu quedarà incrementat amb el tipus d'IVA aplicable segons la legislació espanyola vigent (21%) en el moment de la compra.

El mitjà de pagament admès per la nostra pàgina web serà al comptat a través de transferència bancària.

Només es tramitarà la comanda un cop verificat l'ingrés al nostre favor del total indicat en el pressupost. Per agilitzar el procés pot enviar una còpia de la transferència emesa pel banc al nostre correu electrònic webshop@tanehermetic.com ja que l'omissió de l'enviament del comprovant bancari pot retardar el lliurament.
Preguem que en el concepte de l'ingrés s'indiqui el número de comanda o dades de la comanda.

 

Terminis:

S'establirà un termini de lliurament orientatiu a partir de la recepció de la comanda i acceptació dels plans tècnics enviats pel departament tècnic.
 

Transport:

Els preus indicats s'entenen nets, sobre material posat a la nostra fàbrica FCA E-17813 La Vall de Bianya - Incoterm 2020 a Europa, EXW (franco fàbrica) E-17813 La Vall de Bianya - Incoterm 2020 per a països estrangers fora d’Europa i inclouen un embalatge de protecció estàndard per a transport terrestre.

Consulta el nostre departament d'atenció a client per obtenir una cotització per a embalatges especials tal com caixes de fusta per a transport marítim, embalatges amb tractament fitosanitari NIMF15, etc ...

La recollida sota terme FCA s'ha de fer amb un transport en camió tancat o plataforma protegida de la intempèrie i amb la documentació que l’acompanya en regla. El nostre personal ajudarà amb la càrrega, però la col·locació i fixació final de la mercaderia és responsabilitat del client / transportista.

Sempre que el client no designi o disposi del transport necessari per a l'enviament de les portes fins a peu d'obra, Tané Hermetic, S.L., contractarà en nom seu, els serveis d'un transportista que s'encarregui d'aquest enviament, però no responsabilitzant-se dels danys que durant el transport pugui patir la mercaderia ni de l'import d'aquell, que anirà íntegrament a càrrec del client.

Aquest últim és l'únic qualificat per fer anotacions en cas de trobar danys o pèrdues en la mercaderia enviada i per això ha de mencionar-ho immediatament en l'albarà de recepció del transport. És obligatori informar-nos i confirmar-ho al transportista dins dels 3 dies posteriors a la recepció. En cas contrari, la restitució dels productes refabricats serà a càrrec del client.

Els treballs de descàrrega del material en obra, inclòs el possible lloguer d'equips de manipulació necessaris per a la descàrrega i transport horitzontal fins a la zona de muntatge, seran a càrrec del client.
 

Indiquem preus orientatius dels transports a Espanya peninsular:
Els preus indicats seran iguals tant per 1 fins 8 portes de la mateixa categoria.

Categoria Zona:
Barcelona
Zona:
Valencia
Zona:
Madrid
Zona:
Sevilla
Zona:
Galicia
Portes Pivotants
Serveis SEP
120 € 444 € 474 € 696 € 720 €
Portes Pivotants
Frigorífiques ArTHik-PF
120 € 444 € 474 € 696 € 720 €
Portes Corredisses
Frigorífiques ArTHik-CF
180 € 533 € 569 € 836 € 864 €

En cas que es necessiti un camió plataforma per a la descàrrega s’haurà de contemplar un increment de +90 €

Consulti el nostre departament comercial per obtenir una cotització optimitzada del transport en cas de diversos tipus de portes i per a lliuraments fora d'Espanya peninsular.
 

Garantia:

Garantim que els productes subministrats per l'empresa, quan s’utilitzen i es mantenen adequadament i si es munten i instal·len correctament, quedaran lliures de defectes de materials i mà d'obra en condicions normals d'ús durant un període tal com s'esmenta a continuació: 

 • Parts constructives de la porta com: riells, fixacions, marcs i fulles de la porta: 24 meses
 • Totes les peces mòbils que estiguin subjectes al desgast normal a causa del funcionament de la porta, tal com les politges, les manetes o tiradors, rodets de la guia inferior i els rivets de segellat de la porta: 6 meses
 • Les parts elèctriques, interruptors, fotocèl·lules i automatismes: 24 meses

El període de garantia començarà després de la data d'expedidció del producte al client. L'obligació de Tané Hermetic, S.L. i el remei exclusiu del client sota aquesta garantia estaran limitats a reparació o reemplaçament de la peça, peces o producte que es comprovi defectuós dins el període de garantia; sempre que el client notifiqui qualsevol defecte reclamat immediatament després que aquest defecte es descobreixi per primera vegada i demostrant-ho amb una prova satisfactòria. Les despeses i impostos de transport aniran a càrrec de Tané Hermetic, S.L. El client assumirà la mà d'obra associat amb la instal·lació de les peces de recanvi, llevat que l'empresa ho acordi i accepti explícitament diferent.

No s’acceptarà la sol·licitud de garantia si:

 • La reclamació es deu a una manipulació deficient durant la descàrrega o instal·lació de les mercaderies en el lloc d'instal·lació.
 • La reclamació es deu a un ús no professional de les portes, o en cas de deterioracions, accidents o defectes causats per l'ús de les portes per a fins diferents d'aquells per als quals Tané Hermetic, S.L. els va dissenyar i va construir.
 • La reclamació es deu a negligència o a qualsevol instal·lació no professional, no finalitzada o insuficientment acabada, o que l'ús o manteniment del producte no compleixi amb els requisits establerts per Tané Hermetic, S.L. en el Manual del propietari corresponent o si és el resultat de qualsevol causa altra que un defecte en el material o la mà d'obra del producte.

Atenció al client:

Poden dirigir-se als següents mitjans per a qualsevol consulta sobre els productes exposats a la botiga online:

 • Per telèfon:
  • +34 972 29 09 77 (Departament comercial)
  • +34 972 29 33 62 (Servei Atenció Tècnic i postvenda )
 • Correu electrònic: webshop@tanehermetic.com

Fur:

Ambdues parts es sotmeten expressament a la jurisdicció dels jutjats i tribunals d'Olot en cas de litigi derivat del present contracte.

 

 

 

 

 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis.

 

Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto