Tané Hermetic Especialistas en puertas herméticas
Certificació del Sistema de Gestió Integrat de Qualitat i Medi Ambient
 

A TANÉ HERMETIC, S.L., com a empresa líder en el sector amb un llarg recorregut, i amb una direcció plenament compromesa amb la cura del Medi Ambient, treballem des de fa anys seguint els estàndards d’una gestió respectuosa amb el nostre entorn i els recursos naturals del planeta.

Aquesta voluntat i aquest compromís ens va dur a emprendre el procés necessari per a la obtenció de la Certificació de Gestió Ambiental ISO 14001.

 

El Certificat de Sistema de Gestió Medi Ambiental ISO 14001, reconeix les bones pràctiques mediambientals, i la voluntat de seguir millorant la prevenció del canvi climàtic, l’estalvi dels recursos naturals i l’economia circular, garantint els estàndards de Qualitat que sempre han estat un objectiu a la nostra empresa.

 

Amb aquest nou Certificat, l’entitat TÜV Rheinland ens reconeix la nostra trajectòria i compromís mediambiental, i ens reafirma com a empresa centenària que porta ja molts anys treballant en el desenvolupament dels nostres productes per a reduir l’impacte ambiental i tenint cura del nostre territori i el nostre planeta.

 

Així doncs, després d’haver implementat els canvis necessaris per al compliment dels requeriments per a la norma ISO 14001:2015, TANÉ HERMETIC, S.L. ha superat amb èxit les dues fases d’Auditories Externes necessàries per a l’obtenció de la Certificació del Sistema de Gestió Integrat de Qualitat i Medi Ambient, segons les normes ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

 

És per això que ens sentim orgullosos d’anunciar que amb data Març de 2023 s’ha obtingut el segell per a la Certificació del nostre Sistema segons aquestes dues normatives.

 

Aquesta nova Certificació, es suma a l’àmplia llista de reconeixements que ens avalen aquests més de 100 anys de trajectòria, i juntament amb la Certificació del Sistema de Qualitat ISO 9001 obtinguda ja a l’any 2004, ens duu a seguir treballant amb la voluntat de la millora contínua dels nostres productes, apostant per la innovació, per a la sostenibilitat i en benefici del Medi Ambient.

 

Veure: 
Més noticies

     

 

 

 

 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis.

 

Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto